Processing, fries, chips

België trots op positie fritesverwerking

Het is volgens Romain Cools van Belgapom prachtig dat België als land van ‘de frietkot’ nu ook het land is met de grootste aardappelverwerkende industrie. Waar Nederland de afgelopen jaren is blijven steken op een verwerkingscijfer van 3,5 miljoen ton, groeide België door van 3 miljoen ton in 2009 naar meer dan 4 miljoen ton verwerkte aardappelen in 2013. Duitsland is in Europa de derde grootste producent van aardappelproducten met een verwerkingscijfer van iets meer dan 3 miljoen ton. Meer

Editor & Publisher: Lukie Pieterse


Feel free to get in touch with Lukie!
He’ll be happy to share your company’s news stories on Potato News Today:
lukie@potatonewstoday.com
Connect on LinkedIn
Follow on Twitter
About us

LOCKWOOD Mfg

PULSEMASTER

FPS Food Process Solutions

GRIMME

UK Online Potato Equipment Auction

AVR

FAM STUMABO

VOLM COMPANIES

RESTRAIN

Scotts Precision Manufacturing