Trade/Markets/Prices

Dure aardappel bezorgt Turken hoofdpijn

De stijgende prijs van aardappelen voert de politieke druk in Turkije op. De pieper is daarmee inzet in de aankomende verkiezingen, zo schrijven Turkse media. Ondertussen is het importverbod op consumptieaardappelen nog steeds van kracht. De aardappelprijs steeg in Turkije met 58 procent ten opzichte van een maand eerder. Mede hierdoor klom de inflatie van de voedselprijzen zo’n 5,2 procent. Voedsel droeg daar voor ongeveer tweederde van de totale inflatie aan bij. De inflatie ligt nu ver boven de doestelling van de centrale bank. Meer

Editor & Publisher: Lukie Pieterse


Feel free to get in touch with Lukie!
He’ll be happy to share your company’s news stories on Potato News Today:
lukie@potatonewstoday.com
Connect on LinkedIn
Follow on Twitter
About us

LOCKWOOD Mfg

PULSEMASTER

FPS Food Process Solutions

GRIMME

UK Online Potato Equipment Auction

AVR

FAM STUMABO

VOLM COMPANIES

RESTRAIN

Scotts Precision Manufacturing