Most viewed stories

Engeland: Overvloedige neerslag zorgt voor vertraging van het voorsezioen

Door de aanhoudende regenval van de laatste maanden zal in het zuidelijke deel van Engeland het planten van de vroege aardappelteelt worden vertraagd. In januari is in m.n. het midden en zuidoosten van Engeland is meer dan het dubbele aan regen gevallen dan normaal. Insiders schatten nu al in dat als de huidige (natte) bodemgesteldheid binnen afzienbare tijd niet verbeterd het areaal voor oogstjaar 2014 minder zal zijn dan 120.000 hectare. In 2012 en 2013 kwam het gemiddelde areaal uit op 122.000 hectare. In bijv. de oogstjaren 2007, 2008 en 2009 kwam het areaal nog uit op gemiddeld 130.000 hectare. Meer

Editor & Publisher: Lukie Pieterse


Feel free to get in touch with Lukie!
He’ll be happy to share your company’s news stories on Potato News Today:
lukie@potatonewstoday.com
Connect on LinkedIn
Follow on Twitter
About us

LOCKWOOD Mfg

PULSEMASTER

FPS Food Process Solutions

GRIMME

UK Online Potato Equipment Auction

AVR

FAM STUMABO

VOLM COMPANIES

RESTRAIN

Scotts Precision Manufacturing