Trade/Markets/Prices

Rusland zegt nog steeds ‘nee’ tegen aardappel- en pootgoedsect

Al waren de verwachtingen positief, de deuren naar Rusland zijn voor de aardappel- en pootgoedsector nog steeds gesloten. De Russen zeggen nog steeds ‘nee’ tegen deze producten uit Europa. Volgens Romain Cools van Belgapom is de situatie zorgelijk en zit er nog steeds geen schot in de zaak. “Rusland is hard op zoek naar pootgoed, maar voor verse aardappelen hebben ze ons niet persé nodig. Voor consumptie-aardappelen hebben ze alternatieven zoals Pakistan en Egypte en openen daar de grenzen voor. Meer

Lukie Pieterse, Editor & Publisher

Follow Potato News Today!

Please enter your email address to receive an alert right away when we publish a news story.

Join 10,044 other subscribers

Lockwood Mfg

Urschel

PULSEMASTER

TOMRA Food

DormFresh | 1,4GROUP

GRIMME

Volm Companies