All News by Date

Vroegste start pootseizoen in tien jaar

Werd het pootseizoen vorig jaar nog uitgesteld, dit jaar kan het seizoen nog wel eens vroeger dan vroeg starten. Zo zitten in Noord-Duitsland de eerste vroege aardappelen derde week februari al in de grond, zo melden Duitse media. Het is tien jaar geleden dat het aardappelseizoen zo vroeg begon. In Nedersaksen zijn telers afgelopen week begonnen met het poten van de eerste vroege aardappelen. De zachte winter en de lichte bodem in het Burgdorfer Raum (regio Hannover) maken dat mogelijk. Meer

Editor & Publisher: Lukie Pieterse


Feel free to get in touch with Lukie!
He’ll be happy to share your company’s news stories on Potato News Today:
lukie@potatonewstoday.com
Connect on LinkedIn
Follow on Twitter
About us

Advertise your company

Showcase your company here, or contact Lukie to discuss opportunities.

LOCKWOOD Mfg

PULSEMASTER

DORMFRESH | 1,4GROUP

GREENTRONICS

CROP.ZONE

NUVIA TECHNOLOGIES

IDAHO STEEL