All latest News

Aardappeltelers massaal aan contract oogst ’14

See on Scoop.itPotato News

De aardappelverwerkende industrie heeft de contractperiode half maart zo goed als of volledig afgerond. Ze kregen meer vraag naar vaste contracten dan ze konden of wilden invullen. Maar allemaal gaan ze over hun beoogde volume heen, zo blijkt uit een belronde. Eindigde de contractering vorig seizoen uitermate vroeg vanwege de goede contractprijzen, dit jaar willen aardappeltelers hun afspraken snel rond hebben, omdat het voorjaar lonkt.

See on www.boerenbusiness.nl

Lukie Pieterse, Editor & Publisher

Follow Potato News Today!

Please enter your email address to receive an alert right away when we publish a news story.

Join 10,044 other subscribers

Lockwood Mfg

Urschel

PULSEMASTER

TOMRA Food

DormFresh | 1,4GROUP

GRIMME

Volm Companies