All latest News

NL: Aardappelen van hoofdoogst 2014 in een snel tempo gepoot

See on Scoop.itPotato News

Het extreem vroege en bijzonder mooie voorjaarsweer (temperatuurrecord van ruim 20 °C maandag 31 maart gemeten in de Bilt) zorgt ervoor dat de aardappelen van hoofdoogst 2014 in een snel tempo gepoot kunnen worden. Toch leert een rondje langs de velden dat de bodemgesteldheid in veel gevallen flink tegenvalt. M.n. de qua grondsoort wat zwaardere percelen zouden er door het gebrek aan vorst matig bijliggen. “Het lijkt wel beton” is een veel gehoorde opmerking.

See on www.aardappelinfo.nl

Lukie Pieterse, Editor & Publisher

Follow Potato News Today!

Please enter your email address to receive an alert right away when we publish a news story.

Join 10,044 other subscribers

Lockwood Mfg

Urschel

PULSEMASTER

TOMRA Food

DormFresh | 1,4GROUP

GRIMME

Volm Companies