All News by Date

Aardappelimport moet tekort Israel aanvullen

See on Scoop.itPotato News

Israel gaat jaarlijks 5000 ton aardappelen importeren om de druk van de aardappelmarkt te halen. De invoer is vrijgesteld van heffingen. Om Pesach met voldoende aardappelen door te komen, verhoogde het land het volume zondag nog eens met 11.000 kilo. Dat meldt Arutz Sheva zondag. Het extreme weer dit jaar in Israel met droogte, maar ook regen, hagel en extreem lage nachttemperaturen heeft geleid tot een tekort aan aardappelen en een verhoging van de prijzen. En hoewel discounters de prijs proberen laag te houden, is de gemiddelde prijs toch aanzienlijk omhoog gegaan.

See on www.boerenbusiness.nl

Editor & Publisher: Lukie Pieterse


Feel free to get in touch with Lukie!
He’ll be happy to share your company’s news stories on Potato News Today:
lukie@potatonewstoday.com
Connect on LinkedIn
Follow on Twitter
About us

Advertise your company

Showcase your company here, or contact Lukie to discuss opportunities.

LOCKWOOD Mfg

PULSEMASTER

DORMFRESH | 1,4GROUP

GREENTRONICS

CROP.ZONE

NUVIA TECHNOLOGIES

IDAHO STEEL