All News by Date

Forse stormschade Frans fritesaardappelgebied

See on Scoop.itPotato News

Zware stormen op 8 en 9 juni, sommigen met hagel, hebben schade aangericht in Frankrijk. ook aardappel- en bietenpercelen zijn getroffen. Dat meldt La France Agricole. Volgens de eerste bevindingen is de schade in bieten en aardappelen aanzienlijk. In Seine-et-Marne bijvoorbeeld gaat om schade in 1.000 hectare aardappelen. Ook is schade gemeld in plantaardige gewassen, kassen en gebouwen in Ile-de-France (Seine-et-Marne en Val-d’Oise), Picardië en de Nord-Pas-de-Calais; weer werden aardappelen getroffen. Het Noorden van Frankrijk is een echt fritesaardappelgebied.

See on www.boerenbusiness.nl

Editor & Publisher: Lukie Pieterse


Feel free to get in touch with Lukie!
He’ll be happy to share your company’s news stories on Potato News Today:
lukie@potatonewstoday.com
Connect on LinkedIn
Follow on Twitter
About us

Advertise your company

Showcase your company here, or contact Lukie to discuss opportunities.

LOCKWOOD Mfg

PULSEMASTER

DORMFRESH | 1,4GROUP

GREENTRONICS

CROP.ZONE

NUVIA TECHNOLOGIES