Most viewed stories

Tsjechië: Regen vertraagt aardappeloogst

De secretaris van de Central Potato Association van Tsjechië, Josef Králická, meldt dat de aardappeloogst dit jaar goed is, hoewel de telers hun aardappelen verkopen tegen lage prijzen, mede als gevolg van de grote hoeveelheden in het late voorjaar. Er zijn nog steeds goedkope aardappelen van de oogst van vorig jaar, die vooral uit Frankrijk komen. De lokale telers daar konden niet meer verkopen aan Rusland. “Nu staat import niet op de agenda”, zei Králická. “Tsjechische telers verkopen hun producten voor de helft van de prijs vergeleken met vorig jaar.” Volgens Králická, moet de verkoop van bewaarde aardappelen begin volgend jaar verbeteren. Meer

Editor & Publisher: Lukie Pieterse


Feel free to get in touch with Lukie!
He’ll be happy to share your company’s news stories on Potato News Today:
lukie@potatonewstoday.com
Connect on LinkedIn
Follow on Twitter
About us

LOCKWOOD Mfg

PULSEMASTER

FPS Food Process Solutions

GRIMME

UK Online Potato Equipment Auction

AVR

FAM STUMABO

VOLM COMPANIES

RESTRAIN

Scotts Precision Manufacturing