All News by Date

Chinees – Nederlandse samenwerking: Initiatieven voor verbetering Chinese aardappelproductie

Verhoging van de aardappelopbrengst heeft in China hoge prioriteit. Nu en in de nabije toekomst moet een grote inspanning geleverd worden om de stijgende vraag naar aardappel voor de verse consumptie en voor de industrie bij te kunnen houden. In een gezamenlijk R&D programma onderzoeken Chinese en Nederlandse instituten en bedrijven mogelijkheden om de aardappelproductie te verbeteren. In ‘Progress Report China Potato GAP project’ zijn de tot op heden behaalde resultaten te lezen van het Pubic Private Partnership (PPS) Potato GAP China. Meer

Editor & Publisher: Lukie Pieterse


Feel free to get in touch with Lukie!
He’ll be happy to share your company’s news stories on Potato News Today:
lukie@potatonewstoday.com
Connect on LinkedIn
Follow on Twitter
About us

Advertise your company

Showcase your company here, or contact Lukie to discuss opportunities.

LOCKWOOD Mfg

PULSEMASTER

DORMFRESH | 1,4GROUP

GREENTRONICS

CROP.ZONE

NUVIA TECHNOLOGIES