Most viewed stories

VK: Onderzoekers starten proef voor GGO-aardappel

Britse wetenschappers zijn bezig met het ontwikkelen van een genetisch gemodificeerde “super spud” die vrij is van schimmelziekten en ander aandoeningen. Daarnaast kunnen ze eventueel gezonder zijn dan conventioneel geteelde aardappelen. Naar verwachting zullen de veldproeven in juni worden aangekondigd na de algemene verkiezingen. Er is namelijk sprake van publieke gevoeligheid tegenover het onderzoek, dat naar verwachting luidkeels worden tegengewerkt door anti-GM actievoerders. Meer

Editor & Publisher: Lukie Pieterse


Feel free to get in touch with Lukie!
He’ll be happy to share your company’s news stories on Potato News Today:
lukie@potatonewstoday.com
Connect on LinkedIn
Follow on Twitter
About us

LOCKWOOD Mfg

PULSEMASTER

FPS Food Process Solutions

GRIMME

UK Online Potato Equipment Auction

AVR

FAM STUMABO

VOLM COMPANIES

RESTRAIN

Scotts Precision Manufacturing