All News by Date

Aardappel staat vaak op het menu

Veel Nederlandse gezinnen hebben wekelijks een min of meer vast kookpatroon. De aardappel blijft onverminderd populair. En de grootste kookheld? Moeder, met stip op 1. Op maandag schotelt 70% van alle Nederlanders een vlotte en verse maaltijd voor met aardappels, vlees en groenten. Dit en meer blijkt uit het “Heel Nederland Kookt” onderzoek van MarketResponse in opdracht van Aviko onder 1100 Nederlanders (maart 2015). Het onderzoek markeert de start van het inspiratieplatform de KOOKWEEK. Meer

Editor & Publisher: Lukie Pieterse


Feel free to get in touch with Lukie!
He’ll be happy to share your company’s news stories on Potato News Today:
lukie@potatonewstoday.com
Connect on LinkedIn
Follow on Twitter
About us

Advertise your company

Showcase your company here, or contact Lukie to discuss opportunities.

LOCKWOOD Mfg

PULSEMASTER

DORMFRESH | 1,4GROUP

GREENTRONICS

CROP.ZONE

NUVIA TECHNOLOGIES

IDAHO STEEL