All latest News

‘Greenpeace houdt halvering bestrijdingsmiddelen tegen’

Een revolutionaire vorm van plantverbetering die het gebruik van bestrijdingsmiddelen bij appels en aardappels halveert, wordt tegengehouden uit vrees voor genetische vervuiling. Milieubeweging Greenpeace stookt het vuurtje op. Ze zijn tegen technologie’, zegt een verontwaardigde plantonderzoeker Henk Schouten in Dit is de Dag. Schouten – werkzaam bij Plant Research International aan de Wageningen Universiteit – heeft appels en aardappels ontwikkeld die resistent zijn tegen schimmels en andere ziekten, waardoor ze minder zwaar bespoten hoeven te worden met bestrijdingsmiddelen. Meer

Lockwood Mfg

PULSEMASTER

Dewulf

ELEA

CROP.ZONE

Restrain

HarvestEye

Follow Potato News Today

Please enter your email address to receive notifications of new posts by email.