All latest News

Aardappelhandel eist miljoenen van Tesco

Een voormalige aardappelleverancier heeft Ierlands grootste retailer Tesco aangeklaagd over contractbreuk met betrekking tot de levering van aardappelen. De handelaar eist 8.5 miljoen euro plus niet-gespecificeerde schade. Dat meldt The Independent zondag. De Dublinse aardappelhandel Paul Sweeney & Company leverde tussen 1998 en 2008 aardappelen aan Tesco. Op basis van een overeenkomst dat de zakenman de helft van de Ierse aardappelen aan Tesco zou leveren, investeerde hij tussen 1998 en 2006 miljoenen in voorzieningen. Echter, de overeenkomst werd niet bevestigd en zonder redelijke opzeggingstermijn beindigd. Tesco doet lopende de rechtzaak geen uitspraken. Meer

Lockwood Mfg

PULSEMASTER

GRIMME

ELEA

TOMRA Food

Restrain

Follow Potato News Today

Please enter your email address to receive notifications of new posts by email.