All latest News

Aardappelhandel eist miljoenen van Tesco

Een voormalige aardappelleverancier heeft Ierlands grootste retailer Tesco aangeklaagd over contractbreuk met betrekking tot de levering van aardappelen. De handelaar eist 8.5 miljoen euro plus niet-gespecificeerde schade. Dat meldt The Independent zondag. De Dublinse aardappelhandel Paul Sweeney & Company leverde tussen 1998 en 2008 aardappelen aan Tesco. Op basis van een overeenkomst dat de zakenman de helft van de Ierse aardappelen aan Tesco zou leveren, investeerde hij tussen 1998 en 2006 miljoenen in voorzieningen. Echter, de overeenkomst werd niet bevestigd en zonder redelijke opzeggingstermijn beindigd. Tesco doet lopende de rechtzaak geen uitspraken. Meer

Editor & Publisher: Lukie Pieterse

 

Feel free to get in touch with Lukie!
He will be most happy to share potato news stories from your country on Potato News Today.
lukie@potatonewstoday.com
lukie5555@gmail.com
Connect on LinkedIn
Follow on Twitter
About us

Follow Potato News Today!

Please enter your email address to receive an alert when we publish a news story. We will NOT share your address with any third parties.

Lockwood Mfg

PULSEMASTER

Dewulf

TOMRA Food