All News by Date

Aardappelhandel eist miljoenen van Tesco

Een voormalige aardappelleverancier heeft Ierlands grootste retailer Tesco aangeklaagd over contractbreuk met betrekking tot de levering van aardappelen. De handelaar eist 8.5 miljoen euro plus niet-gespecificeerde schade. Dat meldt The Independent zondag. De Dublinse aardappelhandel Paul Sweeney & Company leverde tussen 1998 en 2008 aardappelen aan Tesco. Op basis van een overeenkomst dat de zakenman de helft van de Ierse aardappelen aan Tesco zou leveren, investeerde hij tussen 1998 en 2006 miljoenen in voorzieningen. Echter, de overeenkomst werd niet bevestigd en zonder redelijke opzeggingstermijn beindigd. Tesco doet lopende de rechtzaak geen uitspraken. Meer

Editor & Publisher: Lukie Pieterse


Feel free to get in touch with Lukie!
He’ll be happy to share your company’s news stories on Potato News Today:
lukie@potatonewstoday.com
Connect on LinkedIn
Follow on Twitter
About us

Advertise your company

Showcase your company here, or contact Lukie to discuss opportunities.

LOCKWOOD Mfg

PULSEMASTER

TOMRA FOOD

HarvestEye

DORMFRESH | 1,4GROUP

CROP.ZONE

How many times were news stories read by our visitors?

  • 1,748,793