All News by Date

Italië: Innovaties in aardappelteelt

In Italië wordt slechts 3% van Europa’s aardappelen geteeld. 10% hiervan is afkomstig uit de regio rondom Bologna. Ondanks het lage volume is er sprake van een hoge kwaliteit in zoverre dat rond de 120.000 tot 140.000 ton (zo’n 40%) omgezet wordt als pdo Bologna- of Selenella aardappelen. Tijdens de demonstratiedag op het teeltbedrijf van Todeschini was sprake van een focus op teeltprocessen, irrigatie en fertigatie. Deze technieken laten productie toenemen, verbeteren de kwaliteit en garanderen een lagere belasting voor het milieu. Meer

 

Editor & Publisher: Lukie Pieterse


Feel free to get in touch with Lukie!
He’ll be happy to share your company’s news stories on Potato News Today:
lukie@potatonewstoday.com
Connect on LinkedIn
Follow on Twitter
About us

Advertise your company

Showcase your company here, or contact Lukie to discuss opportunities.

LOCKWOOD Mfg

PULSEMASTER

DORMFRESH | 1,4GROUP

GREENTRONICS

CROP.ZONE

NUVIA TECHNOLOGIES

IDAHO STEEL