Most viewed stories

Russische ambassade in Nederland: “Afschaffen boycot afhankelijk van EU-sancties”

Oleg Pugaev, Agricultural Counsellor van de Russische ambassade in Nederland, sprak met FreshPlaza en AGF over de situatie en de ontwikkelingen rond de boycot. Segt Pugaev: “Het gemiddelde areaal is redelijk stabiel met 2,2 miljoen hectare. Vorig jaar importeerde Rusland rond de 10.500 ton pootgoed uit Nederland. In 2015 steeg dit naar 15.000 ton. De oorzaak ligt in de plannen van de Russische telers om efficiënter te werken door beter pootgoed te gebruiken en ze zijn bereid daar meer voor te betalen.” Meer

Editor & Publisher: Lukie Pieterse


Feel free to get in touch with Lukie!
He’ll be happy to share your company’s news stories on Potato News Today:
lukie@potatonewstoday.com
Connect on LinkedIn
Follow on Twitter
About us

LOCKWOOD Mfg

PULSEMASTER

FPS Food Process Solutions

AVR

DORMFRESH | 1,4GROUP

TOMRA FOOD

CROP.ZONE

VOLM COMPANIES

GRIMME