All latest News

VK: €1,1 mln voor nieuwe gmo aardappel

Wetenschappers van het Sainsbury Laboratorium hebben voor vijf jaar financiering gekregen om een genetisch gemodificeerde aardappel -beter voor het milieu, gezonder voor consumenten en goedkoper in productie- te ontwikkelen. Het aardappelproject van het laboratorium wordt geleid door Jonathan Jones en zal gefinancierd worden door het Tuinbouw- en Aardappelinitiatief. Een verdere 10 procent financiering wordt aangeboden door de industriële partners in het project: BioPotatoes UK Ltd en Simplot, gevestigd in de Verenigde Staten. Meer

Editor & Publisher: Lukie Pieterse

 

Feel free to get in touch with Lukie!
He will be most happy to share potato news stories from your country on Potato News Today.
lukie@potatonewstoday.com
lukie5555@gmail.com
Connect on LinkedIn
Follow on Twitter
About us

Follow Potato News Today!

Please enter your email address to receive an alert when we publish a news story. We will NOT share your address with any third parties.

Lockwood Mfg

PULSEMASTER

Dewulf

TOMRA Food