All latest News

Aardappelinnovatie bij AH en Emté

Aardappelinnovatie bij AH en EmtéIn de winkels van AH en Emté zijn aardappelen met langzaam verterende koolhydraten in het assortiment opgenomen. Het nieuwe aardappelproduct Carisma bevat van nature langzaam verterende koolhydraten die ervoor zorgen dat het lichaam gedoseerd energie krijgt. Met de introductie van de nieuwe aardappel speelt producent en telerscoöperatie Agrico in op de behoefte van consumenten naar verantwoorde en gezonde voeding. Jan van Hoogen, algemeen directeur van Agrico: ‘Wij zijn ons nadrukkelijk bewust van de bijdrage die we met onze aardappels kunnen leveren aan gezonde voeding.’ Meer

Lockwood Mfg

PULSEMASTER

GRIMME

ELEA

TOMRA Food

Restrain

Follow Potato News Today

Please enter your email address to receive notifications of new posts by email.