Most viewed stories

Aardappelinnovatie bij AH en Emté

Aardappelinnovatie bij AH en EmtéIn de winkels van AH en Emté zijn aardappelen met langzaam verterende koolhydraten in het assortiment opgenomen. Het nieuwe aardappelproduct Carisma bevat van nature langzaam verterende koolhydraten die ervoor zorgen dat het lichaam gedoseerd energie krijgt. Met de introductie van de nieuwe aardappel speelt producent en telerscoöperatie Agrico in op de behoefte van consumenten naar verantwoorde en gezonde voeding. Jan van Hoogen, algemeen directeur van Agrico: ‘Wij zijn ons nadrukkelijk bewust van de bijdrage die we met onze aardappels kunnen leveren aan gezonde voeding.’ Meer

Editor & Publisher: Lukie Pieterse


Feel free to get in touch with Lukie!
He’ll be happy to share your company’s news stories on Potato News Today:
lukie@potatonewstoday.com
Connect on LinkedIn
Follow on Twitter
About us

Stay updated with breaking news

Enter your email below for news story notifications.

Translate this site

Blog Stats

  • 1,847,134 reads of our news stories

LOCKWOOD Mfg

PULSEMASTER

FPS Food Process Solutions

FAM STUMABO

AVR

Scotts Precision Manufacturing

TOMRA FOOD

GRIMME