All News by Date

Aardappelinnovatie bij AH en Emté

Aardappelinnovatie bij AH en EmtéIn de winkels van AH en Emté zijn aardappelen met langzaam verterende koolhydraten in het assortiment opgenomen. Het nieuwe aardappelproduct Carisma bevat van nature langzaam verterende koolhydraten die ervoor zorgen dat het lichaam gedoseerd energie krijgt. Met de introductie van de nieuwe aardappel speelt producent en telerscoöperatie Agrico in op de behoefte van consumenten naar verantwoorde en gezonde voeding. Jan van Hoogen, algemeen directeur van Agrico: ‘Wij zijn ons nadrukkelijk bewust van de bijdrage die we met onze aardappels kunnen leveren aan gezonde voeding.’ Meer

Editor & Publisher: Lukie Pieterse


Feel free to get in touch with Lukie!
He’ll be happy to share your company’s news stories on Potato News Today:
lukie@potatonewstoday.com
Connect on LinkedIn
Follow on Twitter
About us

Advertise your company

Showcase your company here, or contact Lukie to discuss opportunities.

LOCKWOOD Mfg

PULSEMASTER

DORMFRESH | 1,4GROUP

GREENTRONICS

CROP.ZONE

NUVIA TECHNOLOGIES

IDAHO STEEL