All News by Date

Europese consument zit niet op GGO-friet te wachten

Begin deze week kondigden het Vlaams Instituut voor Biotechnologie (VIB), het Instituut voor Landbouw en Visserijonderzoek (ILVO) en de UGent aan dat ze nieuwe veldproeven met genetisch gemanipuleerde aardappelen aan het voorbereiden zijn voor 2017 – 2018. Barbara Van dyck, onderzoekster aan de Katholieke Universiteit Leuven, heeft haar bedenkingen. De Boerenbond en de Belgische aardappelindustrie volgen het project met grote belangstelling op. België is vandaag immers de grootste uitvoerder van diepvriesaardappelproducten ter wereld. Daarvoor heeft de industrie aardappelen nodig als input, veel aardappelen. Meer

Editor & Publisher: Lukie Pieterse


Feel free to get in touch with Lukie!
He’ll be happy to share your company’s news stories on Potato News Today:
lukie@potatonewstoday.com
Connect on LinkedIn
Follow on Twitter
About us

Advertise your company

Showcase your company here, or contact Lukie to discuss opportunities.

LOCKWOOD Mfg

PULSEMASTER

TOMRA FOOD

HarvestEye

DORMFRESH | 1,4GROUP

CROP.ZONE

How many times were news stories read by our visitors?

  • 1,747,787