Most viewed stories

Van alles meer op Potato Europe 2015

aardappel2KAIN Begin mei werd het laatste pootgoed op het demoterrein van Potato Europe geplant . Met meer exposanten, een groeiende perceelsoppervlakte en meer machines in demo, lijkt alles erop te wijzen dat Potato Europe 2015 weer een schot in de roos wordt. Hét aardappelevenement van het jaar gaat door op 2 en 3 september 2015 in Kain, nabij Doornik in België. De vraag naar standruimte door exposanten is dit jaar bijzonder groot. De laatste Belgische editie van Potato Europe in 2011 telde 165 exposanten, aan de komende editie zullen maar liefst 191 exposanten deelnemen. Meer

Editor & Publisher: Lukie Pieterse


Feel free to get in touch with Lukie!
He’ll be happy to share your company’s news stories on Potato News Today:
lukie@potatonewstoday.com
Connect on LinkedIn
Follow on Twitter
About us

LOCKWOOD Mfg

PULSEMASTER

FPS Food Process Solutions

FAM STUMABO

VOLM COMPANIES

AVR

RESTRAIN

Scotts Precision Manufacturing

GRIMME