Most viewed stories

Pootgoed Armenië doelt op snelle export Rusland

Armeense aardappeltelers zijn klaar voor de export van de eerste partijen pootgoed naar Rusland in november. Begin 2016 kan dan de export worden verhoogd naar een totaal van 10.000 ton, stelt Hrachya Berberyan, hoofd van de Agrarische Unie. De kwaliteit van de Armeense aardappel verschilt niet van de Europese aardappel, maar de prijs is twee keer zo goedkoop en ligt rond de 500 euro per ton. Verder zei hij dat Rusland nu aardappelen uit Nederland koopt voor 900 tot 1.000 euro per ton. Meer

Editor & Publisher: Lukie Pieterse


Feel free to get in touch with Lukie!
He’ll be happy to share your company’s news stories on Potato News Today:
lukie@potatonewstoday.com
Connect on LinkedIn
Follow on Twitter
About us

LOCKWOOD Mfg

PULSEMASTER

FPS Food Process Solutions

FAM STUMABO

VOLM COMPANIES

AVR

RESTRAIN

Scotts Precision Manufacturing

GRIMME