Most viewed stories

Problemen waterschade in aardappelen lopen op

Nieuwe regenbuien in de nacht van dinsdag op woensdag hebben opnieuw voor vertragingen gezorgd bij het aardappel rooien. Ook de hoeveelheid rot neemt toe, zo klinkt uit diverse geluiden. Adrie Kleinjan, van Kleinjans aardappelhandel, laat weten dat er in zijn gebied gisteren nog gerooid is, maar dat er inmiddels weer vertragingen zijn opgelopen door de buien van afgelopen nacht. Kleinjan kijkt momenteel niet al te negatief tegen de weersvoorspellingen van komende dagen aan, al blijft dit moeilijk in te schatten. Meer

Editor & Publisher: Lukie Pieterse


Feel free to get in touch with Lukie!
He’ll be happy to share your company’s news stories on Potato News Today:
lukie@potatonewstoday.com
Connect on LinkedIn
Follow on Twitter
About us

LOCKWOOD Mfg

PULSEMASTER

FPS Food Process Solutions

FAM STUMABO

AVR

Scotts Precision Manufacturing

GRIMME