All latest News

NoordHollandVers: de lachende aardappel!

Deze week staat een bijzonder aardappelras in het zonnetje: de Smile! Biologisch geteeld door Theo en Hans Vlaar uit Andijk. De Smile “de lachende aardappel”, heeft z’n naam te danken aan de gele ogen op de rode schil, bedacht door beeldend kunstenaar Dina Belga uit Wagenborgen. De oorsprong van deze aardappel ligt bij aardappelveredelingsbedrijf D. Biemond B.V. in het Noord-Groningse Eenrum. In 2006 is de Smile op de Nederlandse Rassenlijst toegelaten. De Smile wordt nu in Andijk geteeld. De Smile is het mooist als hij in de schil wordt gekookt. Hij blijft dan mooi van kleur met een karakteristieke aardappelsmaak. Meer

Editor & Publisher: Lukie Pieterse


Feel free to get in touch with Lukie!
He’ll be most happy to share your company’s news stories on Potato News Today and its affiliated social media channels.
lukie@potatonewstoday.com
Connect on LinkedIn
Follow on Twitter
About us

Promote your company here

Go here to learn how we can help you to promote your company to our global readership, or get in touch with Lukie directly to discuss promotion options: lukie@potatonewstoday.com.

PULSEMASTER

DORMFRESH | 1,4GROUP

CROP.ZONE

KIREMKO

GRIMME

WYMA SOLUTIONS