All News by Date

Verse frites van Florette

Florette lanceerde deze maand ‘Verse aardappelen: geschild, gewassen en gesneden’: een praktische en gezonde oplossing om binnen enkele minuten te genieten van zelfgemaakte friet met de garantie van maximale versheid en kwaliteit. De aardappelen zijn klaar om te frituren en besparen net zo veel tijd en moeite als diepvriesaardappelen, maar hebben wel alle voordelen die verse levensmiddelen ook bevatten. Het product is namelijk gemaakt van vers gerooide en 100% natuurlijke aardappelen zonder conserveermiddelen. Meer

Editor & Publisher: Lukie Pieterse


Feel free to get in touch with Lukie!
He’ll be happy to share your company’s news stories on Potato News Today:
lukie@potatonewstoday.com
Connect on LinkedIn
Follow on Twitter
About us

Advertise your company

Showcase your company here, or contact Lukie to discuss opportunities.

LOCKWOOD Mfg

PULSEMASTER

DORMFRESH | 1,4GROUP

GREENTRONICS

CROP.ZONE

NUVIA TECHNOLOGIES