Most viewed stories

Nieuwe bewaarmethode HZPC: Onweer in bewaring houdt pootgoed ziektevrij

HZPC gaat in samenwerking met een aantal partijen praktijkonderzoek doen naar een nieuwe bewaarmethode voor pootgoed. Met behulp van ionisatie moeten partijen vrij gehouden worden van ziektes. De eerste resultaten zien er veelbelovend uit. De techniek heeft geen nadelig effect op de kwaliteit of kiemkracht van het pootgoed. Ionisatie zorgt ervoor dat vuil wordt afgebroken zonder dat schadelijk restproduct achterblijft. Ionisatie is vergelijkbaar met onweer, legt Gentia Lokkers van ATB Nederland uit. Dit bedrijf is verantwoordelijk voor de techniek. Meer

Editor & Publisher: Lukie Pieterse


Feel free to get in touch with Lukie!
He’ll be happy to share your company’s news stories on Potato News Today:
lukie@potatonewstoday.com
Connect on LinkedIn
Follow on Twitter
About us

LOCKWOOD Mfg

PULSEMASTER

FPS Food Process Solutions

GRIMME

UK Online Potato Equipment Auction

AVR

FAM STUMABO

VOLM COMPANIES

RESTRAIN

Scotts Precision Manufacturing