All latest News

Melissa’s introduceert Roasted Dutch Yellow-aardappelen

Melissa’s introduceert voorgeroosterde aardappelen onder het merk Dutch Yellow Potatoes. Het betreft een kant-en-klaarproduct dat opgewarmd kan worden in de magnetron en een formaat heeft van 350 gram. De Dutch Yellow-aardappel is een ras dat dicht en vochtig blijft als hij wordt gekookt. Hij wordt exclusief geteeld bij een teeltpartner van Melissa’s in de Magic Valley-regio in het zuiden van Idaho. Deze regio bevat door de bodem, de weersomstandigheden en de hoeveelheid aan smeltwater van de nabij gelegen bergen de ideale omstandigheden voor aardappelteelt.
Contact:
Robert Schueller
Tel: (+1) 800.588.1281

Lockwood Mfg

PULSEMASTER

GRIMME

ELEA

TOMRA Food

Restrain

Greentronics

Follow Potato News Today

Please enter your email address to receive notifications of new posts by email.