All News by Date

Statistieken per kist Slimme kistenvuller volgt aardappel in de bewaring

Tong Engineering, Britse producent van machines voor de aardappelteelt, introduceert een ‘slimme’ versie van hun EasyFill kistenvuller. Die werd tijdens het British Potato Event op 12 en 13 november geïntroduceerd. Tong kan de Easyfill enkele en dubbele kistenvullers al meerdere jaren met een weegplatform leveren. Is het vooraf ingestelde gewicht bereikt, dan slaat de vuller automatisch af. Die techniek gebruikt het nu om digitaal informatie over de kist met aardappelen op te slaan. Daarvoor moet iedere aardappelkist wel van een barcode worden voorzien. Dat is goedkoper dan een computerchip. Meer

Editor & Publisher: Lukie Pieterse


Feel free to get in touch with Lukie!
He’ll be happy to share your company’s news stories on Potato News Today:
lukie@potatonewstoday.com
Connect on LinkedIn
Follow on Twitter
About us

Advertise your company

Showcase your company here, or contact Lukie to discuss opportunities.

LOCKWOOD Mfg

PULSEMASTER

TOMRA FOOD

HarvestEye

DORMFRESH | 1,4GROUP

CROP.ZONE

How many times were news stories read by our visitors?

  • 1,745,834