Most viewed stories

Romain Cools: “Aan het eind wint altijd de aardappelmarkt”

Toen hij 25 jaar geleden bij Belgapom begon waren er 15.000 aardappeltelers in België, werden de exportcijfers wekelijks één voor één doorgefaxt en bedroeg het verwerkingsvolume 500.000 ton per jaar. Anno 2015 is het aantal telers bijna gehalveerd tot 7.500, verloopt de communicatie via supersnel internet en wordt er 3,8 miljoen ton aardappelen tot friet, chips, vlokken en andere specialiteiten verwerkt. Romain Cools maakte het in 25 jaar van dichtbij mee als algemeen secretaris van Belgapom. Meer

Editor & Publisher: Lukie Pieterse


Feel free to get in touch with Lukie!
He’ll be happy to share your company’s news stories on Potato News Today:
lukie@potatonewstoday.com
Connect on LinkedIn
Follow on Twitter
About us

LOCKWOOD Mfg

PULSEMASTER

FPS Food Process Solutions

GRIMME

UK Online Potato Equipment Auction

AVR

FAM STUMABO

VOLM COMPANIES

RESTRAIN

Scotts Precision Manufacturing