Most viewed stories

Boeren moeten aardappelen drogen met ventilator

(foto-ympresje) - Foto: Omrop Fryslân, Ilse HermanidesFriese aardappelboeren hebben dit jaar meer last van rot in de aardappelen dan normaal gesproken het geval is. De nazomer is veel natter dan in andere jaren. Daardoor is het moeilijker voor boeren om de aardappelen droog te houden en te bewaren. Met ventilatoren worden de aardappelen drooggeblazen. LTO Noord raadt alle aardappelboeren aan om goede ventilatoren te kopen. Meer

Editor & Publisher: Lukie Pieterse


Feel free to get in touch with Lukie!
He’ll be happy to share your company’s news stories on Potato News Today:
lukie@potatonewstoday.com
Connect on LinkedIn
Follow on Twitter
About us

LOCKWOOD Mfg

PULSEMASTER

FPS Food Process Solutions

AVR

DORMFRESH | 1,4GROUP

TOMRA FOOD

CROP.ZONE

VOLM COMPANIES

GRIMME