All latest News

Nieuw concept: gladde Laurette-aardappel in glossy verpakking

Onlangs introduceerde de Aardappelhoeve de nieuwe papieren aardappelbox. Een composteerbare en recyclebare verpakking waarin eigenaar Bart Nemegheer veel toekomst ziet. Speciaal voor Colruyt, OKay en Spar-winkels werd een nieuwe aardappelras in een mooie verpakking ontwikkeld. “We zochten iets speciaals: een combinatie van een prachtig aardappelras én een nieuwe look. Bij diverse proeven en tests kwam de Laurette vaak als favoriet naar voren. Deze aardappel komt uit Frankrijk, is vastkokend en heeft een heerlijk romige smaak. Sinds september wordt Laurette vermarkt onder Boni Selection, het luxere merk van de Colruyt Groep en dat slaat goed aan in de markt. We hadden een stijging in verkopen wel voorzien, aangezien Belgen bourgondiërs zijn, maar zo’n snelle groei hadden we niet verwacht.” Meer

Lockwood Mfg

PULSEMASTER

GRIMME

ELEA

TOMRA Food

Restrain

Scotts Precision Manufacturing

SCOTTS

Follow Potato News Today

Please enter your email address to receive notifications of new posts by email.