All latest News

Nieuw concept: gladde Laurette-aardappel in glossy verpakking

Onlangs introduceerde de Aardappelhoeve de nieuwe papieren aardappelbox. Een composteerbare en recyclebare verpakking waarin eigenaar Bart Nemegheer veel toekomst ziet. Speciaal voor Colruyt, OKay en Spar-winkels werd een nieuwe aardappelras in een mooie verpakking ontwikkeld. “We zochten iets speciaals: een combinatie van een prachtig aardappelras én een nieuwe look. Bij diverse proeven en tests kwam de Laurette vaak als favoriet naar voren. Deze aardappel komt uit Frankrijk, is vastkokend en heeft een heerlijk romige smaak. Sinds september wordt Laurette vermarkt onder Boni Selection, het luxere merk van de Colruyt Groep en dat slaat goed aan in de markt. We hadden een stijging in verkopen wel voorzien, aangezien Belgen bourgondiërs zijn, maar zo’n snelle groei hadden we niet verwacht.” Meer

Editor & Publisher: Lukie Pieterse


Feel free to get in touch with Lukie!
He’ll be most happy to share your company’s news stories on Potato News Today and its affiliated social media channels.
lukie@potatonewstoday.com
Connect on LinkedIn
Follow on Twitter
About us

Promote your company here

Go here to learn how we can help you to promote your company to our global readership, or get in touch with Lukie directly to discuss promotion options: lukie@potatonewstoday.com.

PULSEMASTER

CROP.ZONE

KIREMKO

GRIMME

WYMA SOLUTIONS