All News by Date

Nieuw concept: gladde Laurette-aardappel in glossy verpakking

Onlangs introduceerde de Aardappelhoeve de nieuwe papieren aardappelbox. Een composteerbare en recyclebare verpakking waarin eigenaar Bart Nemegheer veel toekomst ziet. Speciaal voor Colruyt, OKay en Spar-winkels werd een nieuwe aardappelras in een mooie verpakking ontwikkeld. “We zochten iets speciaals: een combinatie van een prachtig aardappelras én een nieuwe look. Bij diverse proeven en tests kwam de Laurette vaak als favoriet naar voren. Deze aardappel komt uit Frankrijk, is vastkokend en heeft een heerlijk romige smaak. Sinds september wordt Laurette vermarkt onder Boni Selection, het luxere merk van de Colruyt Groep en dat slaat goed aan in de markt. We hadden een stijging in verkopen wel voorzien, aangezien Belgen bourgondiërs zijn, maar zo’n snelle groei hadden we niet verwacht.” Meer

Editor & Publisher: Lukie Pieterse


Feel free to get in touch with Lukie!
He’ll be happy to share your company’s news stories on Potato News Today:
lukie@potatonewstoday.com
Connect on LinkedIn
Follow on Twitter
About us

Advertise your company

Showcase your company here, or contact Lukie to discuss opportunities.

LOCKWOOD Mfg

PULSEMASTER

TOMRA FOOD

HarvestEye

DORMFRESH | 1,4GROUP

CROP.ZONE

How many times were news stories read by our visitors?

  • 1,747,832