All News by Date

Vrije aardappelmarkt presteert onder verwachting

Voor de aardappelmarkt worden regelmatig prognoses gedaan, die niet altijd uitkomen. “Dit seizoen is het aandeel contracten toch groter dan velen tot nu toe hadden ingeschat”, vertelt Romain Cools van Belgapom. “Het is immers anders niet te verklaren dat de Belgische aardappelverwerkende industrie op hoog toerental heeft blijven draaien zonder dat de vrije markt is aangezwengeld de voorbije maanden.” Hij vervolgt: “De vrees dat de kwaliteit van het Bintje dit seizoen te wensen overliet is ook bevestigd: de vrije marktprijzen voor Bintje en andere rassen (Fontane en Challenger) bleken eind 2015 verder uit elkaar te groeien.” Meer

Editor & Publisher: Lukie Pieterse


Feel free to get in touch with Lukie!
He’ll be happy to share your company’s news stories on Potato News Today:
lukie@potatonewstoday.com
Connect on LinkedIn
Follow on Twitter
About us

Advertise your company

Showcase your company here, or contact Lukie to discuss opportunities.

LOCKWOOD Mfg

PULSEMASTER

TOMRA FOOD

HarvestEye

DORMFRESH | 1,4GROUP

CROP.ZONE

How many times were news stories read by our visitors?

  • 1,748,278