All News by Date

Biologische aardappel krijgt eigen status bij Nedato

Onder de naam Pommily Organic krijgen de biologische tafelaardappelen bij coöperatie Nedato een autonome status. De volledige keten verhuist naar één biologisch bedrijf. Zo wil het de kritische Europese consument beter bedienen. De biologische teelt van tafelaardappelen is voor Nedato een klein percentage, maar wel een die serieus moet worden genomen. ‘Bij dit product hoort een zeer kritische consument’, legt Heero Gramsma van Nedato uit. Daarom ook dat Nedato de volledige verwerking op een biologisch bedrijf plaats laat vinden. De biologische tak wordt volledig losgekoppeld van de hoofdvestiging in Oud-Beijerland. Meer

Editor & Publisher: Lukie Pieterse


Feel free to get in touch with Lukie!
He’ll be happy to share your company’s news stories on Potato News Today:
lukie@potatonewstoday.com
Connect on LinkedIn
Follow on Twitter
About us

LOCKWOOD Mfg

PULSEMASTER

TOMRA FOOD

FPS Food Process Solutions

GRIMME

CROP.ZONE

How many times were news stories read by our visitors?

  • 1,757,788