All latest News

Biologische aardappel krijgt eigen status bij Nedato

Onder de naam Pommily Organic krijgen de biologische tafelaardappelen bij coöperatie Nedato een autonome status. De volledige keten verhuist naar één biologisch bedrijf. Zo wil het de kritische Europese consument beter bedienen. De biologische teelt van tafelaardappelen is voor Nedato een klein percentage, maar wel een die serieus moet worden genomen. ‘Bij dit product hoort een zeer kritische consument’, legt Heero Gramsma van Nedato uit. Daarom ook dat Nedato de volledige verwerking op een biologisch bedrijf plaats laat vinden. De biologische tak wordt volledig losgekoppeld van de hoofdvestiging in Oud-Beijerland. Meer

Editor & Publisher: Lukie Pieterse

 

Feel free to get in touch with Lukie!
He will be most happy to share potato news stories from your country on Potato News Today.
lukie@potatonewstoday.com
lukie5555@gmail.com
Connect on LinkedIn
Follow on Twitter
About us

Follow Potato News Today!

Please enter your email address to receive an alert when we publish a news story. We will NOT share your address with any third parties.

Lockwood Mfg

PULSEMASTER

Urschel

Dewulf

Kiremko Strata Invicta