All latest News

Februari in het teken van de aardappel

Het ‘Deutsche Kartoffelhandelsverband’ staat samen met aangesloten bedrijven in hal 21 (stand D 08) op de bekende Fruit Logistica in Berlijn. De bedrijven Norika, Solana en Johann Koch geven de stand samen met het DKHV vorm en informeren daar de bezoekers. Het DKHV stelt daarbij haar dienstverlening als branchevereniging in het middelpunt. Reeds op 2 februari 2016 komt de aardappelbranche in het Hilton aan de Gendarmenmarkt in Berlijn samen voor de traditionele ‘Internationale Berliner Kartoffelabend’. Deze branchebijeenkomst trekt steeds meer internationale gasten aan. Ook de sprong naar overzee is gelukt, want dit jaar zullen voor het eerst Canadese branchevertegenwoordigers aan de ‘Kartoffelabend’ deelnemen. Verdere informatie en aanmeldformulieren voor de twaalfde ‘Internationale Berliner Kartoffelabend’:

Deutscher Kartoffelhandelsverband e.V.
Schumannstr. 5, 10117 Berlijn
Tel: 030 66406851/52
Fax: 030 66406853
E-Mail: info@dkhv.org
www.dkhv.org

Editor & Publisher: Lukie Pieterse

 

Feel free to get in touch with Lukie!
He will be most happy to share potato news stories from your country on Potato News Today.
lukie@potatonewstoday.com
lukie5555@gmail.com
Connect on LinkedIn
Follow on Twitter
About us

Follow Potato News Today!

Please enter your email address to receive an alert when we publish a news story. We will NOT share your address with any third parties.

Lockwood Mfg

PULSEMASTER

Kiremko Strata Invicta

Wyma Solutions

TOMRA Food