All latest News

Chinese wetenschappers zetten aardappelafval om in meststof

China beschouwt aardappelen als een veelbelovend basisvoedingsgewas voor de voedselvoorziening. Het land is echter terughoudend met de productie ervan omdat het afvalwater dat aardappelverwerkers produceren leidt tot vervuiling van meren en rivieren. Chinese wetenschappers hebben nu echter een manier gevonden om meststof te maken uit dit afvalwater, waardoor oppervlaktewaterverontreiniging effectief bestreden wordt. Liu’s team heeft een techniek ontwikkeld waarmee de CZV, chemisch zuurstofverbruik, van het afvalwater wordt gehalveerd door zetmeel, vezels en eiwitten uit het water te filteren. Meer

Lockwood Mfg

PULSEMASTER

GRIMME

Picketa Systems

ELEA

TOMRA Food

Restrain

Scotts Precision Manufacturing

SCOTTS

Follow Potato News Today

Please enter your email address to receive notifications of new posts by email.