All News by Date

Australië: watersamenstelling helpt aardappelsector

De invloed van droogte en waterkwaliteit op Australische aardappelen kan aanzienlijk worden verminderd door een onderzoeksproject van Potatoes South Australia en Landmark Australia. Resultaten uit de eerste testfase wijzen uit dat de kwaliteit kan worden verbeterd en productiekosten voor de gehele aardappelsector verlaagd. Ook voor andere AGF is er in de toekomst potentie. “We willen kijken hoe we de sector kunnen veranderen op het gebied van water, droogtetolerantie en energie. Deze factoren dragen bij op verschillende manieren,” zegt CEO Robbie Davis. De grootste focus ligt op water, omdat we daar nog nooit eerder zo naar hebben gekeken.” Meer

Editor & Publisher: Lukie Pieterse


Feel free to get in touch with Lukie!
He’ll be happy to share your company’s news stories on Potato News Today:
lukie@potatonewstoday.com
Connect on LinkedIn
Follow on Twitter
About us

Advertise your company

Showcase your company here, or contact Lukie to discuss opportunities.

LOCKWOOD Mfg

PULSEMASTER

TOMRA FOOD

HarvestEye

DORMFRESH | 1,4GROUP

CROP.ZONE

How many times were news stories read by our visitors?

  • 1,750,117