All latest News

Chinese regering stimuleert aardappelteelt

Aan de Yunnan Normal Universiteit in de Chinese stad Kunming is het vanaf nu mogelijk om een academische opleiding te volgen in de veredeling van aardappelen. De universiteit beschikte al over kiemplasmabank waarin 1.200 aardappelrassen ondergebracht zijn. Bovendien zal Kunming deze zomer gastheer zijn van de zesde editie van de Chinese Potato Expo. China hoopt zijn aardappelproductie een stimulans te geven door de aardappel tot basisvoeding te maken, zo maakte het ministerie van landbouw eerder deze week bekend. Tegen 2020 zal China over een aardappelareaal van 6,7 miljoen hectare beschikken, waarvan 30% verwerkt zal worden tot basisvoeding. Meer

Editor & Publisher: Lukie Pieterse


Feel free to get in touch with Lukie!
He’ll be most happy to share your company’s news stories on Potato News Today and its affiliated social media channels.
lukie@potatonewstoday.com
Connect on LinkedIn
Follow on Twitter
About us

Promote your company here

Go here to learn how we can help you to promote your company to our global readership, or get in touch with Lukie directly to discuss promotion options: lukie@potatonewstoday.com.

PULSEMASTER

DORMFRESH | 1,4GROUP

CROP.ZONE

KIREMKO

GRIMME

WYMA SOLUTIONS