All latest News

NAO publiceert nieuwe lijst met pootgoedexporteurs die Rusland weer in mogen

De NAO heeft per 1 maart 2016 een nieuwe lijst opgesteld met bedrijven die pootgoed naar Rusland mogen exporteren. In deze lijst zijn ook toeleveranciers als logistiek dienstverleners opgenomen. In de update van 1 maart is McCain Foods opgenomen als toegestane bedrijven. De NAO stuurt halfjaarlijks de lijst naar de NVWA. De NVWA stuurt de lijst door naar de Russische autoriteiten. De ingangsdata van de halfjaarlijkse lijst is 1 maart of 1 oktober. Het kan echter enige tijd kosten voordat de lijst bij alle lokale autoriteiten in Rusland bekend is. Meer

Lockwood Mfg

PULSEMASTER

GRIMME

ELEA

TOMRA Food

Restrain

Greentronics

Follow Potato News Today

Please enter your email address to receive notifications of new posts by email.