Most viewed stories

Exporteren van friet naar Brazilië gaat moeilijk worden

Frietfabrikanten uit diverse Europese landen zouden hun frieten onder de prijs op hun lokale markten op de Braziliaanse markt brengen. Daarom is de Braziliaanse overheid op vraag van de lokale product Bem di Brazil een anti-dumping procedure gestart. Europese bedrijven die een boete riskeren zijn belangrijke spelers op de wereldmarkt. Voor België zijn dit onder meer Lutosa, Clarebout, Mydibel en Ecofrost. Brazilië is een belangrijke afzetmarkt voor Nederlandse en Belgische aardappelverwerkers. Meer

Editor & Publisher: Lukie Pieterse


Feel free to get in touch with Lukie!
He’ll be happy to share your company’s news stories on Potato News Today:
lukie@potatonewstoday.com
Connect on LinkedIn
Follow on Twitter
About us

LOCKWOOD Mfg

PULSEMASTER

FPS Food Process Solutions

AVR

DORMFRESH | 1,4GROUP

TOMRA FOOD

CROP.ZONE

VOLM COMPANIES

GRIMME