Most viewed stories

India op één na grootste aardappelproducent

Volgens de Indiase minister van Landbouw Radha Mohan Singh heeft zijn land beter pootgoed nodig om aan de toenemende binnenlandse vraag naar aardappelen te kunnen voldoen. In 2014-2015 bedroeg het aardappelareaal in India 20,8 miljoen hectare en werd een volume van 48 miljoen ton geproduceerd. Na China is India ‘s werelds grootste aardappelproducent. “Het ontwikkelen van ziektebestendig pootgoed is een belangrijke factor binnen de aardappelteelt. India heeft dringend behoefte aan hoogwaardig pootgoed,” verklaarde Singh. Meer

Editor & Publisher: Lukie Pieterse


Feel free to get in touch with Lukie!
He’ll be happy to share your company’s news stories on Potato News Today:
lukie@potatonewstoday.com
Connect on LinkedIn
Follow on Twitter
About us

LOCKWOOD Mfg

PULSEMASTER

FPS Food Process Solutions

AVR

DORMFRESH | 1,4GROUP

TOMRA FOOD

CROP.ZONE

VOLM COMPANIES

GRIMME