Most viewed stories

VLAM wil Vlamingen weer warm krijgen voor aardappelen

Aardappelen passen in elke keuken en aardappelen bereiden kan ook hip, snel en modern zijn. Met deze boodschap voert VLAM campagne voor een van de basisbestanddelen van onze Vlaamse keuken naar een eerder jong publiek. Die voelen zich immers wat afgeschrikt om vaak aardappelen te eten. Klassieke grootmoederschotels, banale bereidingen, het schillen van aardappelen en een lange bereidingsduur zijn factoren die hen ervan weerhouden voor deze klassieke knol te kiezen. Maar met aardappelen kan je alle kanten uit: zowel eenvoudig of ietsje tijdrovender klassiek als snel, eigentijds en buitenlands getint. Meer

Editor & Publisher: Lukie Pieterse


Feel free to get in touch with Lukie!
He’ll be happy to share your company’s news stories on Potato News Today:
lukie@potatonewstoday.com
Connect on LinkedIn
Follow on Twitter
About us

LOCKWOOD Mfg

PULSEMASTER

FPS Food Process Solutions

FAM STUMABO

VOLM COMPANIES

AVR

RESTRAIN

Scotts Precision Manufacturing

GRIMME