All latest News

VLAM wil Vlamingen weer warm krijgen voor aardappelen

Aardappelen passen in elke keuken en aardappelen bereiden kan ook hip, snel en modern zijn. Met deze boodschap voert VLAM campagne voor een van de basisbestanddelen van onze Vlaamse keuken naar een eerder jong publiek. Die voelen zich immers wat afgeschrikt om vaak aardappelen te eten. Klassieke grootmoederschotels, banale bereidingen, het schillen van aardappelen en een lange bereidingsduur zijn factoren die hen ervan weerhouden voor deze klassieke knol te kiezen. Maar met aardappelen kan je alle kanten uit: zowel eenvoudig of ietsje tijdrovender klassiek als snel, eigentijds en buitenlands getint. Meer

Lockwood Mfg

PULSEMASTER

GRIMME

ELEA

TOMRA Food

Restrain

Greentronics

Follow Potato News Today

Please enter your email address to receive notifications of new posts by email.