All News by Date

Avebe gaat innovatie bundelen in Groningen

Avebe, de verwerker van zetmeelaardappelen uit Veendam, onderzoekt of alle research & development kan worden gebundeld in de stad Groningen. Het concern overlegt met de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) over huisvesting op het Zernike Campus. Op deze campus, die zich afficieert als het technologische hart van Groningen, wil de coöperatie het Avebe Innovatiecentrum vestigen. Dit Innovatiecentrum omvat alle marketing en R&D faciliteiten van Avebe en is nu gehuisvest in Veendam en in Foxhol, zo meldt Avebe in een verklaring.  Avebe zegt haar innovatiekracht te willen versterken met één centraal innovatiecentrum. Hier kan de interne kennis optimaal worden gebundeld én kan kennis worden ontwikkeld met kennisinstellingen. Ook staat de samenwerking en het contact met klanten centraal, meldt Avebe. Meer

Editor & Publisher: Lukie Pieterse


Feel free to get in touch with Lukie!
He’ll be happy to share your company’s news stories on Potato News Today:
lukie@potatonewstoday.com
Connect on LinkedIn
Follow on Twitter
About us

Advertise your company

Showcase your company here, or contact Lukie to discuss opportunities.

LOCKWOOD Mfg

PULSEMASTER

DORMFRESH | 1,4GROUP

GREENTRONICS

CROP.ZONE

NUVIA TECHNOLOGIES