All latest News

Zo bak je de beste patat met Nederlands Frietkampioen uit Ermelo

Verslaggeefster Harmke de Vries leert friet bakken van frietkampioen Wouter van der HaarVan aardappel tot saus: hoe maak je de beste patat van Nederland? Wouter van der Haar, een van de eigenaren van De Ermelosche Frietzaak en winnaar van de AD Friettest 2016, vertelt aan Stentor-verslaggeefster Harmke de Vries zijn geheim. Zo bak je de beste friet van Nederland. Terwijl de andere eigenaren van de Frietzaak het cafetaria versieren voor de uitreiking van de friettest, wisselt Wouter snel zijn nette kleding om voor zijn frituuroutfit. We lopen naar de keuken, waar de snijmachine voor de aardappelen mij al aankijkt. “Ga je gang,” zegt de kersverse frietkoning van Nederland terwijl hij naar de machine wijst. Ik verzamel alle kracht in mijn armen en duw de aardappel door het scherpe raster. Met succes. Onder het mes liggen zowaar echte frieten… Meer

Editor & Publisher: Lukie Pieterse


Feel free to get in touch with Lukie!
He’ll be most happy to share your company’s news stories on Potato News Today and its affiliated social media channels.
lukie@potatonewstoday.com
Connect on LinkedIn
Follow on Twitter
About us

Promote your company here

Go here to learn how we can help you to promote your company to our global readership, or get in touch with Lukie directly to discuss promotion options: lukie@potatonewstoday.com.

PULSEMASTER

CROP.ZONE

KIREMKO

GRIMME

WYMA SOLUTIONS