Most viewed stories

Zo bak je de beste patat met Nederlands Frietkampioen uit Ermelo

Verslaggeefster Harmke de Vries leert friet bakken van frietkampioen Wouter van der HaarVan aardappel tot saus: hoe maak je de beste patat van Nederland? Wouter van der Haar, een van de eigenaren van De Ermelosche Frietzaak en winnaar van de AD Friettest 2016, vertelt aan Stentor-verslaggeefster Harmke de Vries zijn geheim. Zo bak je de beste friet van Nederland. Terwijl de andere eigenaren van de Frietzaak het cafetaria versieren voor de uitreiking van de friettest, wisselt Wouter snel zijn nette kleding om voor zijn frituuroutfit. We lopen naar de keuken, waar de snijmachine voor de aardappelen mij al aankijkt. “Ga je gang,” zegt de kersverse frietkoning van Nederland terwijl hij naar de machine wijst. Ik verzamel alle kracht in mijn armen en duw de aardappel door het scherpe raster. Met succes. Onder het mes liggen zowaar echte frieten… Meer

Editor & Publisher: Lukie Pieterse


Feel free to get in touch with Lukie!
He’ll be happy to share your company’s news stories on Potato News Today:
lukie@potatonewstoday.com
Connect on LinkedIn
Follow on Twitter
About us

LOCKWOOD Mfg

PULSEMASTER

FPS Food Process Solutions

AVR

DORMFRESH | 1,4GROUP

TOMRA FOOD

CROP.ZONE

VOLM COMPANIES

GRIMME