All latest News

Zo bak je de beste patat met Nederlands Frietkampioen uit Ermelo

Verslaggeefster Harmke de Vries leert friet bakken van frietkampioen Wouter van der HaarVan aardappel tot saus: hoe maak je de beste patat van Nederland? Wouter van der Haar, een van de eigenaren van De Ermelosche Frietzaak en winnaar van de AD Friettest 2016, vertelt aan Stentor-verslaggeefster Harmke de Vries zijn geheim. Zo bak je de beste friet van Nederland. Terwijl de andere eigenaren van de Frietzaak het cafetaria versieren voor de uitreiking van de friettest, wisselt Wouter snel zijn nette kleding om voor zijn frituuroutfit. We lopen naar de keuken, waar de snijmachine voor de aardappelen mij al aankijkt. “Ga je gang,” zegt de kersverse frietkoning van Nederland terwijl hij naar de machine wijst. Ik verzamel alle kracht in mijn armen en duw de aardappel door het scherpe raster. Met succes. Onder het mes liggen zowaar echte frieten… Meer

Lockwood Mfg

PULSEMASTER

GRIMME

Tolsma Grisnich

TOMRA Food

Picketa Systems

ELEA

Restrain

Follow Potato News Today

Please enter your email address to receive notifications of new posts by email.