All News by Date

‘Nederlands’ Kenia-project van Agrico valt in de prijzen

Aardappelcoöperatie Agrico uit Emmeloord heeft op 11 mei de Nederlandse finale gewonnen voor de Europese Awards voor ondernemerschapsbevordering (EEPA). Tijdens deze wedstrijd gaat de Europese Commissie op zoek naar de origineelste en meest succesvolle initiatieven van overheden en publiek-private partnerschappen in de EU. Het gaat om initiatieven die het ondernemerschap bevorderen. De beste inzendingen worden bekroond met de Europese Awards. Agrico wordt voorgedragen voor de EEPA voor haar initiatief in Kenia waarbij een rendabele aardappelketen wordt opgezet, die bijdraagt aan de voedselzekerheid in dit land. Meer

Editor & Publisher: Lukie Pieterse


Feel free to get in touch with Lukie!
He’ll be happy to share your company’s news stories on Potato News Today:
lukie@potatonewstoday.com
Connect on LinkedIn
Follow on Twitter
About us

LOCKWOOD Mfg

PULSEMASTER

TOMRA FOOD

FPS Food Process Solutions

GRIMME

CROP.ZONE

How many times were news stories read by our visitors?

  • 1,757,718