All latest News

‘Nederlands’ Kenia-project van Agrico valt in de prijzen

Aardappelcoöperatie Agrico uit Emmeloord heeft op 11 mei de Nederlandse finale gewonnen voor de Europese Awards voor ondernemerschapsbevordering (EEPA). Tijdens deze wedstrijd gaat de Europese Commissie op zoek naar de origineelste en meest succesvolle initiatieven van overheden en publiek-private partnerschappen in de EU. Het gaat om initiatieven die het ondernemerschap bevorderen. De beste inzendingen worden bekroond met de Europese Awards. Agrico wordt voorgedragen voor de EEPA voor haar initiatief in Kenia waarbij een rendabele aardappelketen wordt opgezet, die bijdraagt aan de voedselzekerheid in dit land. Meer

Editor & Publisher: Lukie Pieterse

 

Feel free to get in touch with Lukie!
He will be most happy to share potato news stories from your country on Potato News Today.
lukie@potatonewstoday.com
lukie5555@gmail.com
Connect on LinkedIn
Follow on Twitter
About us

Follow Potato News Today!

Please enter your email address to receive an alert when we publish a news story. We will NOT share your address with any third parties.

Lockwood Mfg

PULSEMASTER

Kiremko Strata Invicta

Wyma Solutions

TOMRA Food