All latest News

Nedato kiest voor Tomra Sorting Solutions

“We zijn voortdurend op zoek naar kwaliteitsverbetering van onze aardappelen. TOMRA Sorting Solutions is een bekend merk onder producenten van Franse frietjes. We hoorden dat het bedrijf in staat is om aardappelen nauwkeurig te selecteren, waardoor goede producten nauwelijks verloren gaan. Dit trok onze aandacht”, vertelt directeur Heero Gramsma van Nedato. “De verwijdering van vreemde materialen, zoals kluiten, stenen, metaal en andere scherpe voorwerpen is belangrijk voor ons, niet alleen voor het verbeteren van onze opbrengst, maar ook voor het minimaliseren van de mechanische schade aan onze kwetsbare aardappelen”, vervolgt Heero. “Naast het produceren van een veel schoner aardappelproduct is de handling van de aardappel ook veel soepeler met deze technologie. Alles moet perfect zijn, zeker als de eindgebruiker de consument is.” Meer

Lockwood Mfg

PULSEMASTER

GRIMME

ELEA

TOMRA Food

Restrain

Follow Potato News Today

Please enter your email address to receive notifications of new posts by email.