All latest News

Verbeterde Propak 2014-weger zorgt voor capaciteitstoename 40%

In april van dit jaar heeft PIM Machinery de originele Propak besturing vervangen van een weger gebouwd in 2014 bij Joan Serra (Mallorca). Inmiddels heeft PIM wereldwijd al 39 Propak besturingen succesvol vervangen. Joan Serra, eigenaar van VIUDA Antonio Serra S.A. Mallorca: “Met de PIM ‘Brain Transplant’ hebben we een capaciteitstoename gerealiseerd van 40% vertelt Joan. Maar wellicht nog belangrijker, met de toename in nauwkeurigheid kunnen we per jaar ongeveer 20.000 kilo extra aardappelen in zakken verpakken.” Deze ‘Brain Transplant’ is volgens Joan binnen een jaar terug verdiend. Normaal gesproken voert PIM alleen ‘Brain Transplants’ uit op oudere machines met dito verouderde besturing. Verder kan PIM onder andere klanten van Propak machines helpen met losse onderdelen en service. Meer

Editor & Publisher: Lukie Pieterse


Feel free to get in touch with Lukie!
He’ll be most happy to share your company’s news stories on Potato News Today and its affiliated social media channels.
lukie@potatonewstoday.com
Connect on LinkedIn
Follow on Twitter
About us

Promote your company here

Go here to learn how we can help you to promote your company to our global readership, or get in touch with Lukie directly to discuss promotion options: lukie@potatonewstoday.com.

PULSEMASTER

DORMFRESH | 1,4GROUP

CROP.ZONE

KIREMKO

GRIMME

WYMA SOLUTIONS