Most viewed stories

Warnez officieel gefuseerd met Agripom

Tot op heden was de firma Warnez opgesplitst in twee entiteiten, met name Warnez NV en Agripom bvba.  Historisch was het zo gegroeid dat Warnez NV het handelshuis was, en Agripom BVBA de entiteit die de teelt en het verpakkingsproces van de aardappelen op zich nam. Om de zaken administratief te vereenvoudigen zijn de 2 entiteiten in juli officieel gefuseerd. Het wordt op die manier voor iedereen transparanter, en minder complex voor bv. certificatie-bureaus of voedselveiligheidsinstanties. Alle certificaten zoals IFS, bio, Global G.A.P. enz.  zullen op die manier op naam van Warnez NV komen te staan. Meer

Editor & Publisher: Lukie Pieterse


Feel free to get in touch with Lukie!
He’ll be happy to share your company’s news stories on Potato News Today:
lukie@potatonewstoday.com
Connect on LinkedIn
Follow on Twitter
About us

LOCKWOOD Mfg

PULSEMASTER

FPS Food Process Solutions

AVR

TOMRA FOOD

DORMFRESH | 1,4GROUP

CROP.ZONE

VOLM COMPANIES

GRIMME