All latest News

Warnez officieel gefuseerd met Agripom

Tot op heden was de firma Warnez opgesplitst in twee entiteiten, met name Warnez NV en Agripom bvba.  Historisch was het zo gegroeid dat Warnez NV het handelshuis was, en Agripom BVBA de entiteit die de teelt en het verpakkingsproces van de aardappelen op zich nam. Om de zaken administratief te vereenvoudigen zijn de 2 entiteiten in juli officieel gefuseerd. Het wordt op die manier voor iedereen transparanter, en minder complex voor bv. certificatie-bureaus of voedselveiligheidsinstanties. Alle certificaten zoals IFS, bio, Global G.A.P. enz.  zullen op die manier op naam van Warnez NV komen te staan. Meer

Editor & Publisher: Lukie Pieterse

 

Feel free to get in touch with Lukie!
He will be most happy to share potato news stories from your country on Potato News Today.
lukie@potatonewstoday.com
lukie5555@gmail.com
Connect on LinkedIn
Follow on Twitter
About us

Follow Potato News Today!

Please enter your email address to receive an alert when we publish a news story. We will NOT share your address with any third parties.

Lockwood Mfg

PULSEMASTER

Kiremko Strata Invicta

Wyma Solutions

TOMRA Food