All latest News

Warnez officieel gefuseerd met Agripom

Tot op heden was de firma Warnez opgesplitst in twee entiteiten, met name Warnez NV en Agripom bvba.  Historisch was het zo gegroeid dat Warnez NV het handelshuis was, en Agripom BVBA de entiteit die de teelt en het verpakkingsproces van de aardappelen op zich nam. Om de zaken administratief te vereenvoudigen zijn de 2 entiteiten in juli officieel gefuseerd. Het wordt op die manier voor iedereen transparanter, en minder complex voor bv. certificatie-bureaus of voedselveiligheidsinstanties. Alle certificaten zoals IFS, bio, Global G.A.P. enz.  zullen op die manier op naam van Warnez NV komen te staan. Meer

Lockwood Mfg

PULSEMASTER

GRIMME

Picketa Systems

ELEA

TOMRA Food

Restrain

Scotts Precision Manufacturing

SCOTTS

Follow Potato News Today

Please enter your email address to receive notifications of new posts by email.