Most viewed stories

Nieuwe technologie maakt aardappelverwerking efficiënter

Tong Engineering ontwikkelde de tijdsbesparende ‘Diagnostics’ module als onderdeel van zijn nieuwste serie Auto-Touch HMI touch screen control. De module kan geïnstalleerd worden op nieuwe Tong apparatuur als onderdeel van het Auto-Touch HMI controlesysteem, waardoor gebruikers beschikken over een intelligent diagnostisch monitoringsysteem. Tong technicus, Tony Smith, legt uit dat het systeem bedoeld is om gebruikers een systeem te bieden dat het gehele proces bewaakt en gegevens verschaft zodat het verwerkingsproces op ieder gewenst moment gecheckt kan worden. “Dit houdt eveneens in dat er regelmatig notificaties verstuurd worden wanneer de lijn soepel loopt, maar ook realtime waarschuwingen wanneer er problemen zijn of onderhoud noodzakelijk is. Bovendien geeft het systeem informatie over noodonderbrekingen, motor- en omstellersstatistieken wanneer de transportband bijvoorbeeld niet efficiënt loopt.” Meer

Editor & Publisher: Lukie Pieterse


Feel free to get in touch with Lukie!
He’ll be happy to share your company’s news stories on Potato News Today:
lukie@potatonewstoday.com
Connect on LinkedIn
Follow on Twitter
About us

Stay updated with breaking news

Enter your email below for news story notifications.

Translate this site

Blog Stats

  • 1,845,236 reads of our news stories

LOCKWOOD Mfg

PULSEMASTER

FPS Food Process Solutions

FAM STUMABO

AVR

Scotts Precision Manufacturing

TOMRA FOOD

GRIMME