All latest News

Nieuwe technologie maakt aardappelverwerking efficiënter

Tong Engineering ontwikkelde de tijdsbesparende ‘Diagnostics’ module als onderdeel van zijn nieuwste serie Auto-Touch HMI touch screen control. De module kan geïnstalleerd worden op nieuwe Tong apparatuur als onderdeel van het Auto-Touch HMI controlesysteem, waardoor gebruikers beschikken over een intelligent diagnostisch monitoringsysteem. Tong technicus, Tony Smith, legt uit dat het systeem bedoeld is om gebruikers een systeem te bieden dat het gehele proces bewaakt en gegevens verschaft zodat het verwerkingsproces op ieder gewenst moment gecheckt kan worden. “Dit houdt eveneens in dat er regelmatig notificaties verstuurd worden wanneer de lijn soepel loopt, maar ook realtime waarschuwingen wanneer er problemen zijn of onderhoud noodzakelijk is. Bovendien geeft het systeem informatie over noodonderbrekingen, motor- en omstellersstatistieken wanneer de transportband bijvoorbeeld niet efficiënt loopt.” Meer

Lockwood Mfg

PULSEMASTER

GRIMME

Picketa Systems

ELEA

TOMRA Food

Restrain

Scotts Precision Manufacturing

SCOTTS

Follow Potato News Today

Please enter your email address to receive notifications of new posts by email.