All latest News

Machinebouwer Tolsma wijkt uit van Moskou naar Amerika’s ‘Potato State’

Tolsma-Grisnich, een fabrikant van machines voor de opslag van aardappels, gaat een tweede hoofdvestiging bouwen in de Amerikaanse staat Idaho. Omdat Rusland en Oekraïne goeddeels zijn weggevallen als afzetmarkt, richt het familiebedrijf zich nu op expansie in de Verenigde Staten. Dat blijkt uit een gesprek met ceo Pieter Wesseling en commercieel directeur Dim-Jan de Visser. De bouwplannen staan in het strategisch plan 2016-2020 dat directie en commissarissen zijn overeengekomen. In de VS neemt de vraag naar ventilatiesystemen snel toe. Tolsma heeft al een bedrijfscomplex in Boise, de hoofdstad van Idaho. Meer

Lockwood Mfg

PULSEMASTER

GRIMME

ELEA

TOMRA Food

Restrain

Follow Potato News Today

Please enter your email address to receive notifications of new posts by email.