All latest News

Ropa rooiers haken in op precisielandbouw

Zowel de bietenrooier Euro-Tiger als aardappelrooier Keiler voorziet fabrikant Ropa van een update. De vernieuwde aardappelbunkerrooiers zijn op Potato Europe al te zien. De bietenrooier volgt later dit jaar. Opvallend is de insteek op precisielandbouw, zoals standaard opbrengstmeting. De rondtrekkende aardappelshow Potato Europe landt dit jaar in het Franse departement Aisne (14 en 15 september). De Duitse fabrikant Ropa uit Sittelsdorf toont hier haar vernieuwde Keiler bunkerrooier. Het gaat om een voorzetje. Het uiteindelijke model zal namelijk pas op de tweejaarlijkse velddemonstratie van het bedrijf zelf worden geïntroduceerd. Meer

Lockwood Mfg

PULSEMASTER

GRIMME

Tolsma Grisnich

TOMRA Food

Picketa Systems

ELEA

Restrain

Follow Potato News Today

Please enter your email address to receive notifications of new posts by email.